

## METROPOLITAN WATER POLLUTION ABATEMENT ADVISORY COMMITTEE

## **General Meeting Agenda**

IE- 450	levue City Hall, Room 108 110th Ave. NE, levue	00 – 11:45 a.m.
1.	MWPAAC Chair's Report – Pam Carter	10:00 (15 mins)
	<ul><li>a. Welcome and Introductions</li><li>b. Determine Quorum</li><li>c. Approval of December Meeting Summary (action item)</li></ul>	
2.	<b>Wastewater Treatment Division Director's Report</b> – Mark Isaacson, Division Director, Wastewater Treatment Division (WTD)	10:15 (15 mins)
3.	Officer Elections <ul> <li>a. Vice-Chair of the Committee</li> <li>b. Chair of Engineering and Planning Subcommittee</li> <li>c. Chair of Advisory Committee on the Sewage Disposal Agreements (Note: The Executive Board intends to hold the position vacant while the Regional Negotiations Team completes its work)</li> </ul>	10:30 (15 mins)
4.	<ul> <li>Implementation of Technical Work Group's (TWG) Cost-Estimating</li> <li>Recommendations (20 mins) – Lisa Taylor, Project Control and Contract</li> <li>Management Unit Manager, WTD</li> <li>Questions/Answers (10 mins) Lisa Taylor, WTD and Andrew Lee and Henry</li> <li>Chen, MWPAAC representatives on TWG</li> </ul>	10:45 (30 mins)
5.	Mock Operating Board Report Out, Ron Speer, member of MWPAAC Executive Board and Regional Negotiations Team, and Sharman Herrin, Government Relations, WTD	11:15 (10 mins)
6.	Subcommittee Reports	11:25 (10 mins)
	<ul> <li>January 5, 2017, Engineering &amp; Planning: <ul> <li>Conveyance System Improvement (CSI) Program Update Pro</li> <li>Review 2017 Subcommittee Work Plan Topics</li> <li>Resiliency and Recovery Program Scope of Work (Joint Topi Finance)</li> </ul> </li> <li>January 5, 2017, Rates &amp; Finance: <ul> <li>Resiliency and Recovery Program Scope of Work (Joint Topi Engineering and Planning)</li> <li>Continue Discussion on 2017 Work Plan for Rates and Finance</li> <li>Continue Discussion on Options Regarding Potential for a 20 Recommendation Letter</li> </ul> </li> </ul>	c with Rates and c with ce Subcommittee
7.	General Announcements	11:35

7.	General Announcements	11:35 (5 mins)
8.	Meeting Summation and Adjourn – Debra Ross, WTD Facilitator	11:40 (5 mins)