Comprehensive Engineering and Planning Subcommittee Bellevue City Hall -- Room #1E-121 Thursday, August 1, 2013 -- 8:00 - 8:50

1	Welcome and Introductions	Lisa Tobin, Subcommittee Chair	5-mins (8:00 – 8:05)
2	CSI Program Update: Discussion of sewered area growth rate and average wet weather / I & I degradation - Presentation	Steve Tolzman, WTD staff	40-mins (8:05 – 8:45)
3	Meeting Summation and Next Steps	Robert Tovar - Facilitator, WTD	5-mins (8:45 – 8:50)

Joint Meeting Agenda Comprehensive Engineering and Planning & Rates and Finance Subcommittee

1	Green Building update regarding new technology sewer	Sharman Herrin, WTD Staff	15-mins
	connections - Discussion		(8:50 – 9:05)

Rates and Finance Subcommittee Bellevue City Hall -- Room #1E-121 Thursday, August 1, 2013 – 9:05 – 9:50

1	Welcome and Introductions	Ed Cebron, Subcommittee Chair	5-mins
			(9:05 – 9:10)
2	CIP Accomplishment Rate - Discussion	Tom Lienesch, WTD Finance	15-mins
			(9:10 – 9:25)
3	Refunding Trigger – Discussion	Tom Lienesch, WTD Finance	15-mins
			(9:25 – 9:40)
4	FYI – Cost of Service Study – Announcement	Ed Cebron, Subcommittee Chair	5-mins
			(9:40 – 9:45)
5	Meeting summation and Next Steps	Robert Tovar - Facilitator, WTD	5-mins
			(9:45 – 9:50)

Facility Field Trip – Bellevue Pump Station 10:00 – Noon