

## METROPOLITAN WATER POLLUTION ABATEMENT ADVISORY COMMITTEE

Comprehensive Engineering and Planning Subcommittee Agenda

Bellevue City Hall, Room IE-112Thursday, January 5, 20178:30-10:15 a.m.450 110th Ave NE, Bellevue5510		
1.	Welcome and Introductions, Lisa Tobin, Subcommittee Chair	8:30 (5 mins)
2.	Conveyance System Improvement (CSI) Program Update Project Prioritization, Steve Tolzman, CSI Program Manager, Wastewater Treatment Division (WTD)	8:35 (45 mins)
3.	<b>Review 2017 Subcommittee Work Plan Topics</b>	9:20 (10 mins)
	Break	<b>9:30</b> (5 mins)
4.	Welcome and Introductions, Jack Broyles, Rates and Finance Subcommittee Chair	<b>9:35</b> (5 mins)
5.	<b>Resiliency and Recovery Program Scope of Work,</b> Michael Popiwny, Project Manager, WTD (Joint Topic with Rates and Finance Subcommittee)	<b>9:40</b> (30 mins)
6.	Meeting Summation and Adjournment	10:10 (5 mins)

The next Engineering and Planning Subcommittee meeting is Thursday, February 2, 2017, Bellevue City Hall, Room IE-112.