

## METROPOLITAN WATER POLLUTION ABATEMENT ADVISORY COMMITTEE

Comprehensive Engineering and Planning Subcommittee Agenda

Roo	evue City Hall, m IE-120 Thursday, September 1, 2016 110th Ave NE, Bellevue	8:30-10:00 a.m.
1.	Welcome and Introductions, Lisa Tobin, Subcommittee Chair	8:30 (5 mins)
2.	<b>E&amp;P Members to be on Task Force for I/I Strategy Assessment</b> (Lisa Tobin)	8:35 (5 mins)
3.	<b>Conveyance System Improvement Program Update Conceptual</b> <b>Projects</b> , Steve Tolzman, Wastewater Treatment Division (WTD)	8:40 (30 mins)
	Break	9:10 (10 mins)
4.	Welcome and Introductions, Jack Broyles, Rates and Finance Subcommittee Chair	9:20 (5 mins)
5.	<b>Performance Metrics Update,</b> Robert Tovar, WTD (Joint Topic with Rates and Finance Subcommittee)	9:25 (30 mins)
6.	Meeting Summation and Adjournment	<b>9:55</b> (5 mins)

The next Engineering and Planning Subcommittee meeting is Thursday, October 6, 2016, Bellevue City Hall, Room IE-120.