

## METROPOLITAN WATER POLLUTION ABATEMENT ADVISORY COMMITTEE

Comprehensive Engineering and Planning Subcommittee Final Agenda

Tukwila Community Center Thursday, February 4, 2016 8:30-10:30 a.m. Meeting Room A		
1.	Welcome and Introductions, Lisa Tobin, Subcommittee Chair	8:30 (5 mins)
2.	WTD's Long-Term Flow Monitoring Program, Bob Swarner, WTD	8:35 (30 mins)
3.	Initial Discussion of Scope of Work to Explore and Evaluate MWPAAC I/I Task Force Options, Steve Tolzman, WTD	9:05 (15 mins)
	Break	9:20 (10 mins)
4.	Update on Industrial Waste Rates and Code Changes, Chris Townsend, WTD – Joint Topic with Rates and Finance Subcommittee	9:30 (30 mins)
5.	Update on efforts of Technical Working Group on Cost-Estimating, Lisa Taylor and Paul Galeno, WTD -Joint Topic with Rates and Finance Subcommittee	10:00 (30 mins)
6.	Meeting Summation and Adjournment	10:30

The next Engineering and Planning Subcommittee meeting is March 3, 2016